Dla topciowych odyseuszy
Administrator
w sumie to jak by byla mozliwosc to spoko, a jak ktos juz wypelnil to moze przyniesc co by pokazac :))
Nowy użytkownik
Ja już mam wizę, bo co roku jezdze na Oscary i pozniej opowiadam o tym w 'kocham kino' na tvp2 co wtorek o 23 .
W IB na luzie powinni pozwolic ;) tylko jakos w parach albo trojkach a nie od razu 15osobowa ekipa ;)
Ostatnio edytowany przez GrazynaTorbicka (2011-05-10 18:00:16)
no to bardzo pozytywnie. Jeszcze pytanie tak: Dex, mogę się z Tobą zabrać do Wawy? ;D
I drugie, czy wypełniając ten wniosek, muszę teraz dawać zdj w formie elektronicznej? Bo ja jeszcze takowego nie posiadam, i dopiero jutro wyrobię...
Użytkownik
Oczywiscie ze mozesz sie zabrac, trzeba tylko jeszcze 2 osoby zebrac i lecimy
mysle ze koszt to ok 100 zl w dwie strony bo jednak ta wacha strasznie droga
znaczy się na jedną osobę oczywiście. mhm, to sporo bo bilety są najtańsze za ok. trzydzieści złotych xD ale pogadam z rodzicami, bo może być zaiste wesoło w drodze ;D
Ostatnio edytowany przez madziola (2011-05-10 18:15:46)
Użytkownik
zobaczymy jeszcze bo te 100 zl to jest tak na zas wrecz, mysle ze moze byc mniej. zaraz oblicze i wszystko bedzie jasne.
spoko loko, wiesz tam za fatyge też możesz sobie troche doliczyć! ;p
a jak się wpisuje nr domowy do oprocz +48 dawać jeszcze 58?
o i jeszcze jedno, data przyjazdu to 26, czy 27? znaczy, kiedy tam dolatujemy? Bo ja jak zwykle nie ogarniam- brawa dla mnie! ołjea.
Ostatnio edytowany przez madziola (2011-05-10 18:30:05)
Użytkownik
bez 48 ale z 58
no właśnie nie ogarniam, bo w tym formularzu co wysłał mati jest tak : W formularzu należy podać przynajmniej jeden numer kontaktowy telefonu (domowy lub komórkowy), każdy poprzedzony numerem kierunkowym do Polski (+48).
ale wydaje mi się, że 58 te powinno byc...
Użytkownik
ej a o co chodzi z tym zdjeciem i z Application ID ?
Nowy użytkownik
wylatujemy 26 maja i lecimy na zachod wiec oszczedzamy czas, zatem przylatujemy tez 26 maja ale po poludniu ;)
Administrator
no i git :) kierunkowe to +4858....... kraj plus miasto, jak ktos super wypelni i wie, ze na bank jest dobrze to jakos tak ogarnijcie na sciage jako kopia na jutro albo skan na teraz moze